Ja, er is veel bespreekbaar, dus als je met een groepje wil komen, of een andere specifieke vraag hebt, stel ze gerust. We maeken je wensen graag mee mogelijk.

Natuurlijk, iedereen heeft talent, jij dus ook! Al hoef je er in De Maekerij niet noodzakelijk iets mee te doen. Dat kan, in ons Atelier, of in een workshop, maar De Maekerij is bovenal ook een gezellige plek om te vertoeven, te eten, te drinken.  Wees dus welkom om de sfeer op te snuiven, inspiratie op te doen, boeiende mensen te ontmoeten, of gewoon lekker rustig een koffietje te drinken.

Ja, want iedereen heeft talent. De enige voorwaarde is wel dat je deel wil worden van het Maekers netwerk. Dit betekent dat je ervoor open staat om zelf aangesproken te worden door andere Maekers.

In het open-atelier kan je gebruik maken van onze naaimachines, overlock machine, cameo, 3D-printer, drukpers, en allerhande klein materiaal. Daarnaast staan er ook verschillende knutselboeken, patronen, magazines, diy-fiches,… voor je ter beschikking.

Heel simpel! Door ons te komen vertellen dat je Maeker wil worden. Via de website of live in de Maekerij. We geven je dan de nodige uitleg over hoe je dit online & offline doet en lichten de voordelen ervan nog eens toe.

Je kan online via onze website inschrijven en betalen voor de workshops. Mocht je hierbij op moeilijkheden stuiten, dan kan je altijd terecht in De Maekerij. Je inschrijving is pas definitief na ontvangst van de betaling. Een week voor aanvang van de workshop krijg je een mailtje met de laatste praktische info. 

Ja! Wie zich inschrijft voor een activiteit georganiseerd door De Maekerij is verzekerd binnen deze activiteit. Bij organisatie door derden of verhuur van de ruimte valt de verzekering ten laste van de de huurder of organisator van de activiteit.

Neen. Je inschrijvingsgeld kan niet worden terugbetaald. Je mag wel kosteloos iemand anders in jouw plaats laten deelnemen.

Ja, natuurlijk! Naast een creatieve ontmoetings- of werkplek is De Maekerij bovenal een plek waar iedereen welkom is. Om even te genieten, bij te praten, de krant te lezen … of om de innerlijke mens te versterken. We hebben een gesmaekt aanbod van warme en koude dranken, een ruime kaart met lekker ontbijt, lunches en tussendoortjes.