Veelgestelde vragen

Ja, er is veel bespreekbaar, dus als je met een groepje wil komen, of een andere specifieke vraag hebt, stel ze gerust. We maeken je wensen graag mee mogelijk.

Voor deze prijs kan je een uur lang vertoeven in De Maekerij. Al je verbruikte drankjes zitten inbegrepen in de prijs, behalve alcoholische dranken. Die zijn apart te verkrijgen. Ook de koekjes, het fruit en de versnaperingen die doorlopend voor je klaar staan, zitten mee in de prijs.

Ook het gebruik van onze printers, of van het knutsel- en naaimateriaal in het Atelier zijn inbegrepen in deze prijs. 

Wil je ook ontbijten, lunchen of een dessertje proeven, dan kan je dit extra bestellen. Dit zit niet in de prijs.

Natuurlijk, iedereen heeft talent, jij dus ook! Al hoef je er in De Maekerij niet noodzakelijk iets mee te doen. Dat kan, in ons Atelier, of in een workshop, maar De Maekerij is bovenal ook een gezellige plek om te vertoeven, te eten, te drinken.  Wees dus welkom om de sfeer op te snuiven, inspiratie op te doen, boeiende mensen te ontmoeten, of gewoon lekker rustig een koffietje te drinken.

Ja, natuurlijk! In het uurtarief is koffie inbegrepen, of latte machiatto, of espresso, of kruidenthee… Keuze genoeg! Naast alle creatieve dingen die je in De Maekerij kan doen, is het ook gewoon een gezellige plek om de krant te lezen, of wat bij te praten.

Ja, want iedereen heeft talent. De enige voorwaarde is wel dat je deel wil worden van het Maekers netwerk. Dit betekent dat je ervoor open staat om zelf aangesproken te worden door andere Maekers.

In het open-atelier kan je gebruik maken van onze naaimachines, overlock machine, cameo, 3D-printer, drukpers, en allerhande klein materiaal. Daarnaast staan er ook verschillende knutselboeken, patronen, magazines, diy-fiches,… voor je ter beschikking.

Heel simpel! Door ons te komen vertellen dat je Maeker wil worden. Via de website of live in de Maekerij. We geven je dan de nodige uitleg over hoe je dit online & offline doet en lichten de voordelen ervan nog eens toe.

Wel, heel eenvoudig: bij binnenkomst wordt je tijdstip van aankomst geregistreerd. Vanaf dan ben je, net als thuis, vrij om van alles gebruikt te maken. Of je nu komt om te vergaderen, een boek te lezen, wat naaiwerk te doen of gezellig samen te zijn met anderen, het principe is steeds hetzelfde: alle voorzieningen (wifi, printers, naaimachines, knutselmarerialen,…) zijn vrij te gebruiken en aan het buffet kan je zoveel als nodig koffie, thee, frisdranken, waters en versnaperingen komen bijhalen. Bij je vertrek reken je af op basis van de tijd die je in De Maekerij hebt doorgebracht.

Je kan online via onze website inschrijven en betalen voor de workshops. Mocht je hierbij op moeilijkheden stuiten, dan kan je altijd terecht in De Maekerij. Je inschrijving is pas definitief na ontvangst van de betaling. Een week voor aanvang van de workshop krijg je een mailtje met de laatste praktische info. 

Ja! Wie zich inschrijft voor een activiteit georganiseerd door De Maekerij is verzekerd binnen deze activiteit. Bij organisatie door derden of verhuur van de ruimte valt de verzekering ten laste van de de huurder of organisator van de activiteit.

Neen. Je inschrijvingsgeld kan niet worden terugbetaald. Je mag wel kosteloos iemand anders in jouw plaats laten deelnemen.