Een nieuw concept binnen de hobbywereld. Een maandelijkse gezellige afspraak met een aantal creatievelingen, waarbij je samen mooie dingen maakt met een hapje en drankje erbij. Je kan je eigen draai geven geven aan elk project, want je brengt je eigen materiaal mee. Je kiest zelf wat je maakt, maar leert van elkaar. Dit zijn geen workshops, wel gezellige bijeenkomsten.

Ben je ook zelf creatief bezig met aquarel, tekenen, handletteren bullet journal, breien, haken, .... heb je net een workshop gevolgd bij ons en zin om maandelijks een momentje me-time in te lassen? Dan zijn deze avonden echt een must voor jou…

Wat kan je verwachten: 

Een leuke avond voor jezelf, waarbij je samen met andere creatieve-fans kan werken aan je project. Je neemt je eigen project mee, je leert van elkaar door de tips & tricks die iedereen in zijn rugzakje heeft. Enige voorkennis is vereist, maar vragen staat vrij die avond. Een Maekerscafé is géén workshop.

Check de agenda voor de verschillende data.

Agenda:

  • Elke eerste woensdag van de maand gaan we met Pen(seel) en Papier aan de slag, wees welkom met je eigen projectje. Check de agenda voor de precieze data, je vindt ons telkens vanaf 19u30 tot 21u in De Maekerij.
  • Elke tweede donderdag van de maand komt het Maekersnetwerk Bullet Journal samen. De exacte data vind je in de agenda. Je kan aansluiten tussen 19u30 en 21u.
  • Elke derde vrijdagvoormiddag van de maand komen freelancers en creatievelingen die meestal thuis werken samen om in het atelier aan hun eigen werk te werken, in plaats van co-working is dit een co-making moment! Spring eens binnen tussen 9u30 tot 12u. Benieuwd naar de data? Je vindt ze hier.
  • De vierde dinsdagavond van de maand (19u30 tot 21u) is het tijd om je draad-werk weer op te pikken in het Maekersnetwerk Draad. Ontdek de data via deze link.
  • Elke vierde woensdagavond (19u30 tot 21u) van de maand "Stippen" we samen. Heerlijk mindfull als je het ons vraagt. Plan de data snel in.
  • Elke laatste vrijdagnamiddag (14u tot 16u30) van de maand respecteren we de Keltische tradities van het "Naaldbinden" en gaan we aan de slag met deze oude techniek. Omwille  van COVID19 ligt dit even stil, we laten je weten wanneer deze groep herstart.

Omwille van COVID19 werken we met inschrijvingen voor deze maekerscafé's, we vinden het immers belangrijk om de social distancing te kunnen garanderen. Je schrijft in door een mailtje te sturen naar welkom@demaekerij.be of via het facebookevenement te melden dat je komt.
De data van deze maekerscafé's kunnen nog verschuiven om drukte in De Maekerij te vermijden, check daarom zeker ook onze agenda voor de juiste info.

Maekers-café
Maekers-café
Maekers-café