Wij zijn terug helemaal klaar om jullie te kunnen ontvangen voor jullie maandelijkse ontspanningsmoment! Heb jij ook nood aan samenkomen in groep? Of aan een lekker avondje creatief zijn? Kom dan bij ons genieten van wat me-time in gezelschap van andere creativo's! In ruil vragen wij slechts 1 consumptie te consumeren aan onze bar.

Op facebook kan je al onze Maekersnetwerken terugvinden. 

Op instagram kan je onze fijne werking op de voet volgen!

---

Hoe gaan die Maekerscafés juist in zijn werk?

Een maandelijkse gezellige afspraak met een aantal creatievelingen, waarbij je samen mooie dingen maakt met een hapje en drankje erbij. Klinkt toch goed!
Je kan je eigen draai geven geven aan elk project, want je brengt je eigen materiaal mee of werkt met het materiaal uit het atelier. Je kiest zelf wat je maakt, maar leert van elkaar.
Dit zijn geen workshops, wel gezellige bijeenkomsten. Uiteraard houden we alles coronaproof en kunnen we telkens slechts 9 mensen ontvangen en dat op afstand.

Wil je graag een echt avondje me-time? Boek dan een tafeltje in ons eetcafé, alleen of met een vried(in) en eet samen een hapje voor het maekersnetwerk van start gaat. Echt genieten!

Agenda Offline Maekersnetwerken:

  • Pen(seel) & Papier - Elke eerste woensdag van de maand.
  • Bullet Journal - Elke tweede donderdag van de maand.
  • Co-making  - Elke derde vrijdagvoormiddag van de maand. [voor freelancers en creatievelingen]
  • Draad - Elke vierde dinsdagavond van de maand
  • Naaldbinden - Elke laatste vrijdagnamiddag van de maand

Deelname is gratis, inschrijven gewenst. Je kan je inschrijven door een mailtje te sturen naar charlotte@demaekerij.be of door je in te schrijven via onze website (zie workshops).

Maekers-café
Maekers-café
Maekers-café