Veelgestelde vragen

Ja hoor! Hoe meer zielen, hoe meer vreugd....
Je kan sowieso inschrijven voor meerdere personen tegelijkertijd via de website. Is er geen plek genoeg voor de volledige groep? Neem dan effe contact met ons op, dan bekijken we samen de mogelijkheden.
Misschien kunnen we deze workshop wel voor exclusief voor jullie groepje organiseren.

Je kan online via onze website inschrijven en betalen voor de workshops. Mocht je hierbij op moeilijkheden stuiten, dan kan je altijd terecht in De Maekerij of mailen naar welkom@demaekerij.be. Je inschrijving is pas definitief na ontvangst van de betaling. Een week voor aanvang van de workshop krijg je een mailtje met de laatste praktische info. 

Ja! Wie zich inschrijft voor een activiteit georganiseerd door De Maekerij is verzekerd binnen deze activiteit. Bij organisatie door derden of verhuur van de ruimte valt de verzekering ten laste van de de huurder of organisator van de activiteit.

Als je ziek bent en niet naar een workshop kunt komen vragen we om zo snel mogelijk te annuleren via het contactformulier. We betalen geen inschrijvingsgeld terug wanneer je zelf annuleert.
Je mag wel iemand anders in jouw plaats laten komen.
Indien er deelnemers op de wachtlijst staan en zij jouw plekje innemen, bezorgen we jou een waardebon.
 

Ja hoor, dat kan zeker! Je bent van harte welkom in ons eetcafé om voor een workshop iets te eten. Het assortiment is een hele dag beschikbaar en wordt steeds aangevuld.
Je kan kiezen uit wraps, salades, Quiche, soep of een lunch gerecht, samen met een lekker drankje. Reserveer je graag een tafeltje om zeker te zijn dat er plek is? Dan neem je best contact met ons op via het contactformulier.

Wij zijn steeds op zoek naar nieuwe trends en inspirerende workshops. Wil je graag in De Maekerij een workshop geven om jouw expertise te delen? Neem dan contact met ons op en dan bekijken we wat de mogelijkheden zijn.

Met onze workshops richten we ons volwassenen die graag creatief bezig zijn. Wil je toch graag deelnemen aan een workshop met je kind, stuur dan een mailtje naar welkom@demaekerij.be.

We bekijken elke vraag apart omdat het afhangt van tal van factoren. Weet wel dat als je kind meedoet aan de workshop, hij/zij vaak de enige zal zijn in een groep met volwassen personen.