Veelgestelde vragen

Het eetcafé van De Maekerij serveert elke dag heerlijke huisgemaakte gerechten. De Maekerij opent haar deuren om 10u, vanaf dan kan je er terecht voor lekkere drankjes en ontbijt.
Vanaf 11u kan je bij ons terecht voor een huisgemaakte lunch, soep, quiche, salade, wraps,.... We serveren deze de hele dag door. Liever zin in taart en koffie of een wijntje met apero-plankje? Alles kan!
Je kan onze menu-kaart hier raadplegen.

 

Je kan de menu-kaart hier raadplegen. We werken met verse producten en wisselen regelmatig onze gerechten.
 

Ja hoor, dat kan zeker! Je bent van harte welkom in ons eetcafé om voor een workshop iets te eten. Het assortiment is een hele dag beschikbaar en wordt steeds aangevuld.
Je kan kiezen uit onze lekkere avondgerechten, samen met een lekker drankje. Reserveer je graag een tafeltje om zeker te zijn dat er plek is? Dan neem je best contact met ons op via het contactformulier.

Je kan altijd vragen naar de allergenen lijst die beschikbaar is bij de medewerkers. Wil je een aanpassing aan een gerecht, dan zal de keukenmedewerker bekijken wat haalbaar is voor haar en jou om er toch een fijne beleving van te maken.

Ja, we proberen steeds een mix van vegetarische en niet-vegetarische gerechten aan te bieden. Je kan de menu-kaart hier vinden.

Nee, we hebben een heerlijke menu-kaart die regelmatig wisselt, waar je zeker wel iets lekkers uit kan kiezen.
De Menukaart kan je hier raadplegen:

https://www.demaekerij.be/eetcafé