Veelgestelde vragen

Geen probleem! Neem eventjes contact op met ons, laat ons weten voor welke workshop je was ingeschreven en we zoeken de code met plezier voor je op.

Als de kortingscode die je kreeg via mail niet werkt, kan dat zijn omdat de geldigheid van je bon verlopen is. Onze bonnen zijn één jaar geldig, vanaf de datum van aankoop. Bonnen uit 2020 en 2021 zijn sinds 1 januari 2023 niet meer actief omwille van boekhoudkundige beslissingen.

Is je bon aangekocht in 2022 en werkt de code ook niet, dan neem je best contact met ons op [welkom@demaekerij.be]. We kunnen dan in ons systeem dubbelchecken of deze wel juist doorgegeven is.
 

Onze kadobonnen zijn één jaar geldig, tellend vanaf de datum die vermeld staat op de bon.

De covid-tegoedbonnen die uitgeschreven werden omwille van een geannuleerde workshop blijven geldig tot eind 2022. Op 01 januari 2023 worden al deze tegoedbonnen op non-actief gezet.
Schrijf je zeker nog in voor een fijne workshop.

Bonnen uitgeschreven in 2022 of later blijven één jaar geldig, vanaf de datum vermeld op de bon of het mailtje dat verstuurd werd.

Met een kadobon van De Maekerij kan je terecht in het eetcafé waar je heerlijk kan eten of je kan je ermee inschrijven voor een workshop. Je kan er allesinds heel fijne dingen mee doen!

Ja dat kan! Tijdens het betaalproces kan je de verschillende codes toevoegen. Je moet wel waakzaam zijn dat je telkens op de groene button klikt om ze effectief toe te voegen.
Via deze link kan je een korte handleiding vinden.

Opgelet! Je kan meerdere codes combineren, alleen mag het totaalbedrag van de bonnen niet hoger zijn dan het te betalen bedrag. Indien dit het geval is, neem je best contact op met ons en helpen we je graag verder. [welkom@demaekerij.be]

Ja, je kan gelijk welke workshop betalen met je tegoedbon. Je kan er alleen niet mee betalen in het eetcafé, dit omwille van verschillende BTW-tarieven en boekhoudkwesties.

Wat als de waarde van je bon hoger is dan de waarde dat je online moet betalen?

Met onze huidige website is het onmogelijk om een restwaarde-bon op te maken na je online aankoop. Indien je nog een restwaarde hebt, dan mag je steeds een mailtje sturen naar welkom@demaekerij.be, samen met een foto van je bon en je ordernummer. We doen dan het nodige zodat je de restwaarde een volgende keer kan gebruiken. We werken aan een oplossing.

Wat als je met een cadeaubon komt eten in het eetcafé en niet het totaal bedrag besteedt?

Dat vormt geen probleem! Je kan je rekening in De Maekerij betalen met een cadeaubon die ofwel online ofwel in de zaak gekocht werd.

  • Als de waarde van je bon lager is dan het totaalbedrag, reken je gewoon verder af en is alles geregeld.
  • Als de waarde van je bon hoger is dan het totaalbedrag, dan zal de medewerker jou een nieuwe bon uitschrijven twv het openstaande bedrag. Alleen kan je deze bon (met restwaarde) enkel nog gebruiken in het eetcafé zelf. Dit heeft te maken met de beperktheid van de bonnen die we online kunnen aanmaken. Wil je toch graag een wokshopdeelname betalen met deze bon, dan kan je dat doen in De Maekerij zelf.