Veelgestelde vragen

Geen probleem! Neem eventjes contact op met ons, laat ons weten voor welke workshop je was ingeschreven en we zoeken de code met plezier voor je op.

Als de kortingscode die je kreeg via mail niet werkt, neem je best contact met ons op. We kunnen dan in ons systeem dubbelchecken of deze wel juist doorgegeven is.
Als je contact met ons opneemt, geef dan ook door voor welke workshop je initieel was ingeschreven.

Kadobonnen die uitgeschreven zijn in 2020 en 2021 blijven geldig tot eind 2022. We verlengen de geldigheidstermijn met plezier zodat iedereen kan genieten van zijn kadobon.

De tegoedbonnen die uitgeschreven werden omwille vande vele annulaties van de workshops tijdens de Corona-pandemie blijven geldig tot eind 2022. Op deze manier willen we iedereen de kans bieden om toch nog in te schrijven voor zijn favoriete workshop.

Met een kadobon van De Maekerij kan je terecht in het eetcafé waar je heerlijk kan eten of je kan je ermee inschrijven voor een workshop. Je kan er allesinds heel fijne dingen mee doen!

Ja dat kan! Tijdens het betaalproces kan je de verschillende codes toevoegen. Je moet wel waakzaam zijn dat je telkens op de groene button klikt om ze effectief toe te voegen.
Via deze link kan je een korte handleiding vinden.

Ja, je kan gelijk welke workshop betalen met je kortingscode. Je kan er alleen niet mee betalen in het eetcafé, dit omwille van verschillende BTW-tarieven en boekhoudkwesties.