Hoe de Mexicaanse Paulina en Griekse Evelina in De Maekerij terecht komen?

Hoe de Mexicaanse Paulina en Griekse Evelina in De Maekerij terecht komen?Toevallig een 'upcoming event' op de app MeetUp* ontdekt en woeps, meteen fan.
Naast hun meesterrechten aan de @KULeuven zochten de studenten duidelijke ook creativiteit in Leuven.

Paulina vertelt:
“Ik ben verliefd op Leuven. Het is zo anders dan Mexico-stad. Ik hou van de koffiebars, de natuur, de parkjes die je overal tegenkomt. Wat een plezier dat je in deze stad gewoon kan wandelen.”

Je vindt Paulina vaak terug op haar skateboard, als ze niet door Leuven rolt is ze vast aan het haken. Ze maakt pennenzakjes en zelfs kledij.
Samen met Evelina maakt ze tijdens het Vrij Maekerscafé** vaak juweeltjes. Kan je ze op de foto spotten?

*We horen het wel vaker, vooral van onze internationale deelnemers, vele van hen checken de app MeetUp om locals en andere Leuvenaars te leren kennen.
Dikke shoutout naar onze vrijwilligers en onze samenwerking met @internationalhouseleuven, zij zetten onze evenementen via dat kanaal en online en helpen zo ons aanbod te verspreiden.

**Het Vrij Maekerscafé is ons gelijkmatig verdeeld-netwerk. Elke eerste donderdag, tweede vrijdag, derde woensdag van de vierde dinsdag van de maand kan je in de voormiddag aansluiten aan de grote tafel en werken aan je eigen creatieve projectjes.
Een geweldig idee van vrijwilligers Lynn en Debbie, gehost door Annette, Hansel en Lynn.

Lees hier meer verhalen uit de maekersnetwerken.