Talent is overal…

De wereld verandert, steeds sneller en sneller. Zeker in de stad, smeltkoes van individuen, smeltkroes van verschillen. Men leeft niet meer enkel om te overwerken, werkt niet meer enkel om te overleven. Zoveel is mogelijk, nu ruikt men dat! Een besef van uniciteit wordt geboren, ongekende mogelijkheden, onontgonnen potentieel.

Zoveel unieke mensen, ergens verscholen in de stad. Ieder kan iets anders, hoe bijzonder is dat! Kom, laten we ze samenbrengen, en kijken wat dat geeft. Ze ontmoeten elkaars gaven, raken het vlammetje in elkeen. Mensen worden geprikkeld, verlaten hun eiland en  leren van elkaar. Een netwerk van talenten, verbindt en versterkt elkaar. 

Wat de toekomst brengt, is immer ongekend. Mensen samen, altijd een experiment. Uit al die talenten ontstaan weer nieuwe dingen. Creativiteit is hier de vaste waarde, Innovatie de trend. Oude ambachten worden her-maekt, nieuwe talenten gekraakt.

Een open plek, te midden van de stad. Mee met de tijd en warm als een eigen nest. Iedereen welkom voor een drankje en een hap. Om samen te ontmoeten of alleen te vertoeven. Om iets creatief te maken, of ’t je gewoon te laten smaken. Om iets nieuws te leren of samen iets te proberen. En om steeds opnieuw weer terug te keren...

Talent is overal
…maar zeker in de Maekerij