Maekers

Waarom Maeker worden?

Iedereen heeft talent, daar geloven we rotsvast in. Met De Maekerij willen we die talenten verbinden tot een netwerk van mensen die elkaar inspireren, versterken en ondersteunen: het Maekers netwerk!
Dit levend netwerk vormt het warme kloppende hart van De Maekerij.
Wil jij ook graag je talenten exploreren, naar buiten brengen en uitwisselen met anderen? Sluit je dan snel aan bij dit netwerk.
We zetten nog even de voordelen op een rijtje:

Je netwerk vol inspiratie

Het klinkt cliché, maar samen sta je echt wel sterker dan alleen. In het Maekers netwerk kan je gelijkgestemden vinden, of net mensen die je aanvullen. Word je Maeker, dan kom je in onze talenten database terecht en kan je op zoek naar ander talent, of kan je gevonden worden door andere Maekers.

Je veilige labo

De Maekerij biedt je de plek en de ondersteuning om je talent met de rest van de stad te delen. Je kan er je workshop testen, je debatavond uitproberen, experimenteren met je cursus…
De ideale springplank dus voor starters en creatievelingen. Indien je dit wenst wordt je ook op onze website zichtbaar.

Je eigen Maekers mok

Als Maeker krijg je een eigen plekje aan onze talentenmuur met je zelf gepersonaliseerde koffiemok. Zo is steeds zichtbaar welke Maeker er in De Maekerij aanwezig is en kan je met elkaar in contact gaan, als je dit wil.

Inschrijven als maeker

Geweldig, je bent er bijna! Vul je gegevens in, doe de online talententests, en wordt onderdeel van het talentvolle Maekers netwerk.

Registreer je hier