Maekerscafé Draad

dinsdag 22 juni 2021 - 19:30 t/m 21:00dinsdag 27 juli 2021 - 19:30 t/m 21:00dinsdag 24 augustus 2021 - 19:30 t/m 21:00

HOERA! Onze maekerscafé's gaan terug offline! Heb jij ons gevolgd op Draad Leuven of volgde je onze Draad Q&A's op instagram? Ben je bezig met borduren, breien, haken, punchneedle,... en wil je in gezelschap werken aan je laatste projectje? Dan zijn deze avonden echt een must voor jou…

Elke vierde dinsdag van de maand komen we samen met het Maekersnetwerk Draad. Voorlopig doen we dat met max. 8 deelnemers en vrijwillige host Caroline van Ateljee C. Het maekerscafé in mei zal nog plaatsvinden op ons verwarmd buitenterras. Daarna kunnen we waarschijnlijk terug naar het atelier.

Wat kan je verwachten:
Een leuke avond voor jezelf, waarbij je samen met andere draad-fans kan werken aan je project. Je neemt je eigen project mee, je leert van elkaar door de tips en tricks die iedereen in zijn rugzakje heeft. In De Maekerij is heel wat materiaal voor handen waarmee je kan experimenteren.
Enige voorkennis is vereist, maar vragen staat vrij die avond, het is géén workshop.

Deelname = minimum één consumptie
Uiteraard houden we ons ook hier aan de corona-maatregels, daarom is inschrijven via onderstaand registratieformulier aangeraden. Zo kunnen we het aantal deelnemers inschatten én is de verplichte registratie ook meteen in orde.

Corona-veilig samenkomen doen we zo:

  • Lachen doen we met onze ogen, een mondmasker dragen is verplicht
  • Was je handen regelmatig of gebruik onze handengel
  • Hou voldoende afstand
  • Voel je je niet goed? Blijf thuis