Handletteren workshop voor ouders én kinderen

woensdag 08 juli 2020 - 13:30 t/m 16:00
65,00 €

Heb je zin in een leuke creatieve activiteit samen met je dochter/zoon of kleinkind? Of geniet van een fijne namiddag samen met je mete/petekind. Handletteren is er voor alle leeftijden! In deze duoworkshop gaan jullie samen creatief aan de slag!  

Emmy van Kaartjes Voor Taartjes is leerkracht in een lagere school. Daarnaast geeft ze ook handletterworkshops. Zij zal jullie samen begeleiden in jullie eerste (of misschien al verdere) stappen in het handletteren.

Jullie leren mooie handgeschreven woorden en zinnen te maken, versierd met kleine illustraties en banners, …Hierna kunnen jullie kaartjes, posters, bladwijzers, gifttags of posters maken. Met of zonder glitter!   

Je krijgt in deze workshop voldoende inspiratie en input om nadien zelf verder aan de slag te gaan. Nooit meer naar de winkel om een kaartje te kopen, want die maak je voortaan makkelijk zelf!

Alle materiaal wordt voor jou voorzien. Je hoeft dus niets mee te brengen. Je gaat naar huis met een fineliner, een oefen- en inspiratieboekje en massa’s inspiratie. Voor de kids is er een speciale bundel op maat voorzien.

> Inbegrepen in de prijs:

  • Warme ontvangst in een inspirerende ruimte 
  • Een drankje per persoon naar keuze tijdens de workshop.
  • Borrelhapjes & water (plat of spuit) à volonté
     
  • Je gaat naar huis met massa's tips & tricks, iedereen krijgt ook een fineliner, een oefen- en inspiratieboekje mee.
  • Elke deelnmer krijgt een tote-bag van De Maekerij + kortingsbon 
  • Alle materiaal wordt door ons voorzien. 

Wist je dat je in De Maekerij lekker kan eten voor de start van de workshop? Onze menukaart kan je hier raadplegen.

Indien deze workshop niet kan doorgaan wegens de COVID19-maatregelen zoeken we een nieuwe datum met de lesgever en laten we je die snel weten. Als deze datum jou niet past krijg je van ons een cadeaubon van De Maekerij ter waarde van je inschrijvingsbedrag.