Handletteren - basisworkshop

donderdag 09 juli 2020 - 19:30 t/m 22:30
49,00 €

Handletteren is helemaal hot en kom je overal tegen. Het is een rustgevende activiteit waar je al je creativiteit in kwijt kan. De mogelijkheden met handletteren zijn ein-de-loos.

Tijdens deze basisworkshop handletteren leert Emmy van Kaartjes voor Taartjes je mooie handgeschreven woorden of zinnen maken, versierd met kleine illustraties en banners. Ze leert je eerst enkele veel voorkomende lettertypes. Daarnaast geeft ze je enkele tips en tricks om een goede compositie te maken.

Je krijgt in deze workshop voldoende inspiratie en input om nadien zelf verder aan de slag te gaan. Nooit meer naar de winkel om een kaartje te kopen, want die maak je voortaan makkelijk zelf.

Alle materiaal wordt voor jou voorzien. Je hoeft dus niets mee te brengen. Je gaat naar huis met een zelf geletterde quote, poster of kaartje, een fineliner, een oefen- en inspiratieboekje, een lichter hoofd en veel energie.

> Inbegrepen in de prijs:

  • Warme ontvangst in een inspirerende ruimte 
  • Een drankje naar keuze tijdens de workshop.
  • Borrelhapjes & water (plat of spuit) à volonté
  • Massa's tips & tricks
  • Een tote-bag van De Maekerij + kortingsbon
  • Alle materiaal wordt door ons voorzien

Wist je dat je in De Maekerij lekker kan eten voor de start van de workshop? Onze menukaart kan je hier raadplegen.

Indien deze workshop niet kan doorgaan wegens de COVID19-maatregelen zoeken we een nieuwe datum met de lesgever en laten we je die snel weten. Als deze datum jou niet past krijg je van ons een cadeaubon van De Maekerij ter waarde van je inschrijvingsbedrag.