Feesttaart met eetbare bloemen: Pasen

zaterdag 20 april 2019 - 14:00 t/m 16:30
90,00 €
Volzet
Workshop
Culinair

Dit is een workshop om vingers bij af te likken! De dames van Agatha leren jou een echte droom-Paas-taart maken.
Je krijgt een 3-lagen wortel of citroen cake, ingrediënten voor een roomkaastopping en je gaat aan de slag. Je leert de topping maken, een crumble coat leggen en de taart mooi plamuren. Nadien gaan we aan de slag met bloemen en fruit en versieren we de bovenlaag zodat we een écht pronkstuk creëren!
Uiteraard krijg je na afloop je eigen taart mee naar huis.

> Inbegrepen in de prijs:

  • Warme ontvangst in een inspirerende ruimte
  • Glaasje cava, fris of biertje bij ontvangst
  • Hapjes & drankjes tijdens de workshop
  • 3 lagen Cake + alle ingrediënten + bloemen
  • Massa's tips & tricks
  • Een versierde taart voor 16pp neem je mee naar huis.

> Zelf meebrengen:

  • Schort
  • Groot scherp mes
  • Elektrische klopper
  • Grote mengkom