Brushletteren: de basis

dinsdag 04 mei 2021 - 19:00 t/m 22:00
65,00 €

Brushletteren, het tekenen van letters met een penseelpunt of brushpen, zie je steeds meer verschijnen op kaartjes, zakken, quotes... het is helemaal in om alles mooi te versieren met sierlijke letters. Maar het vraagt enige oefening.

Tijdens deze workshop leer je enkele handige tips & tricks waarmee je zelf de mooiste pareltjes op papier kan zetten. Je leert sierlijke letters tekenen, mooi samengebracht in een evenwichtige compositie en aangevuld met kleine illustraties. Een mooi handschrift is geen vereiste.

Magali van Studio Hurr zorgt voor heel wat materiaal én een stapsgewijze workshop waar iedereen z'n ding in vindt.

> Inbegrepen in de prijs:

  • Alle materialen voor de workshop zijn aanwezig.
  • Je gaat naar huis met je eigen illustratief werk en een infobundel over de gebruikte materialen met nog wat tips en tricks.
  • Een tote-bag van De Maekerij
  • Huisgemaakte limonade of Ijsthee

Wil je genieten van een extra avondje me-time, alleen of in gezelschap? Boek dan een tafeltje in ons eetcafé en start de workshop met een lekker etentje. Geen gehaast, pure ontspanning!

Indien deze workshop niet kan doorgaan wegens de COVID19-maatregelen zoeken we een nieuwe datum met de lesgever en laten we je die snel weten. Je ontvangt van ons een voucher ter waarde van je inschrijvingsbedrag.