Atelier Poussette: Zachte klei maken

zaterdag 22 april 2023 - 10:00 t/m 12:00
25,00 €
Volzet
ouder-kind workshop / Atelier Poussette

Tijdens deze speciale zaterdag-editie van Atelier Poussette gaan we aan de slag om zelf zachte klei te maken met natuurlijke ingrediënten. Zo is het niet erg als er hier en daar eens per ongeluk iets van de klei in een kindermondje terecht komt. 

De zachte klei is uiteraard geschikt voor peutertjes om mee te spelen, maar ook ideaal voor kleinere baby'tjes als sensorische activiteit. Nadien kan je hem tot 6 maanden bewaren. Heb je een ouder kindje dat ook graag meekomt? Geen probleem, stuur wel even een mailtje naar lien@demaekerij.be na je inschrijving. 

Tip: spaar enkele kleine glazen bokalen en neem deze proper mee om je klei er nadien in mee naar huis te nemen. 

Atelier Poussette is een ontspannen, creatief ontmoetingsmoment voor jonge ouders. 
Workshopgeefster Anke, mama van Lex en Lucie, zorgt voor knutselmateriaal en inspiratie.
Elke keer zorgt zij voor een nieuw idee dat ze stap voor stap uitlegt. Babysit regelen is niet nodig, je neemt je oogappeltje gewoon mee. Wij voorzien een luiertafel, buggyparking en voldoende cafeïne om de afgelopen nacht te vergeten.
Zwanger? Kom zeker ook al af naar deze Atelier Poussette, zo leer je de andere mama’s en papa’s al kennen en ben je al helemaal mee om aan te sluiten voor wanneer je kindje geboren is.

Atelier Poussette provides relaxed, creative moments to meet other young parents. Workshop instructor Anke, who’s the mom of two small children, provides craft materials and inspiration. Every session new ideas that are explained step by step are provided. Arranging a babysitter is not necessary, you just take your little one with you. We provide a changing table, stroller parking and enough caffeine to forget about the night before.  

Atelier Poussette is een samenwerking van Huis van het Kind, Anke van Os, auteur van het boek “De leukste DIY’s voor mama’s” en De Maekerij.

Inbegrepen in de prijs:

  • Warme ontvangst in een inspirerende ruimte
  • Koffie of theetje en stukje taart
  • Alle materiaal wordt door ons voorzien
  • Fijne babbels met andere jonge ouders

Geen stress om nadien thuis nog eten te voorzien. Je kan gezellig lunchen in ons eetcafé en alle gerechtjes zijn ook mee te nemen.

Is het financieel voor jou niet evident om deze workshop te volgen? Neem contact met ons op en dan bekijken we samen de mogelijkheden.