Atelier Poussette: tuttenkoord in macramé

donderdag 21 oktober 2021 - 13:30 t/m 15:30
12,00 €
Atelier Poussette

Over de keuze van een tut of net geen tut is al veel geschreven en gesproken. Maar als je baby eenmaal een tutje heeft, heb je er best een paar dozijn in huis. Waar je dan vervolgens nooit eentje van kan vinden als de drieëntwintigste wereldoorlog van de dag is aangebroken.

Tijdens deze workshop maken we dan ook een hip tuttenkoord als ultiem redmiddel. Je kan zelf kiezen of je voor een eenvoudig, maar stijlvol tuttenkoord gaat met macramétouw, of dat je er (letter)kralen tussen rijgt. Geen macraméervaring nodig.

Atelier Poussette is een ontspannen, creatief ontmoetingsmoment voor jonge ouders. Workshopgeefster Anke, mama van Lex en Lucie, zorgt voor knutselmateriaal en inspiratie.
Elke keer zorgt zij voor een nieuw idee dat ze stap voor stap uitlegt. Babysit regelen is niet nodig, je neemt je oogappeltje gewoon mee. Wij voorzien een luiertafel, buggyparking en voldoende cafeïne om de afgelopen nacht te vergeten.

Atelier Poussette provides relaxed, creative moments to meet other young parents. Workshop instructor Anke, who’s the mom of two small children, provides craft materials and inspiration. Every session new ideas that are explained step by step are provided. Arranging a babysitter is not necessary, you just take your little one with you. We provide a changing table, stroller parking and enough caffeine to forget about the night before.  

Atelier Poussette is een samenwerking van Huis van het Kind, Anke van Os, auteur van het boek “De leukste DIY’s voor mama’s” en De Maekerij.

Inbegrepen in de prijs:

  • Warme ontvangst in een inspirerende ruimte
  • Koffie of theetje en stukje taart
  • Alle materiaal wordt door ons voorzien
  • Fijne babbels met andere jonge ouders

Geen gerush om er op tijd te geraken of nadien thuis nog eten te voorzien. Je kan gezellig lunchen in ons eetcafé en alle geechtjes zijn ook mee te nemen.

Is het financieel voor jou niet evident om deze workshop te volgen? Neem contact met ons op en dan bekijken we samen de mogelijkheden.
 

Corona-veilig samenkomen doen we zo:

  • Was je handen regelmatig of gebruik onze handengel
  • Hou voldoende afstand
  • Voel je je niet goed? Blijf thuis
  • Nog meer vragen? Check onze FAQ.

Indien deze workshop niet kan doorgaan wegens de COVID19-maatregelen zoeken we een nieuwe datum met de lesgever en laten we je die snel weten. Je ontvangt van ons een cadeaubon van De Maekerij ter waarde van je inschrijvingsbedrag.