Atelier Poussette: stempel maken

dinsdag 06 september 2022 - 13:30 t/m 15:30
18,00 €
Atelier Poussette

Ooit al eens met een guts aan de slag gegaan? Tijdens deze Atelier Poussette leren we eenvoudig een stempel maken. Eerst tekenen we een ontwerp uit. Misschien wel leuk om deze te baseren op het (toekomstige) geboortekaartje? Zo kan je deze ook gebruiken voor op de papieren zakjes van de suikerbonen of de enveloppes. Voor de kindjes die al geboren zijn, is het zeker leuk om dingetjes te personaliseren.  

Atelier Poussette is een ontspannen, creatief ontmoetingsmoment voor jonge ouders. 
Workshopgeefster Anke, mama van Lex en Lucie, zorgt voor knutselmateriaal en inspiratie.
Elke keer zorgt zij voor een nieuw idee dat ze stap voor stap uitlegt. Babysit regelen is niet nodig, je neemt je oogappeltje gewoon mee. Wij voorzien een luiertafel, buggyparking en voldoende cafeïne om de afgelopen nacht te vergeten.

Zwanger? Kom zeker ook al af naar deze Atelier Poussette, zo leer je de andere mama’s en papa’s al kennen en ben je al helemaal mee om aan te sluiten voor wanneer je kindje geboren is. 

Atelier Poussette provides relaxed, creative moments to meet other young parents. Workshop instructor Anke, who’s the mom of two small children, provides craft materials and inspiration. Every session new ideas that are explained step by step are provided. Arranging a babysitter is not necessary, you just take your little one with you. We provide a changing table, stroller parking and enough caffeine to forget about the night before.  

Atelier Poussette is een samenwerking van Huis van het Kind, Anke van Os, auteur van het boek “De leukste DIY’s voor mama’s” en De Maekerij.

Inbegrepen in de prijs:

  • Warme ontvangst in een inspirerende ruimte
  • Koffie of theetje en stukje taart
  • Alle materiaal wordt door ons voorzien
  • Fijne babbels met andere jonge ouders

Geen gerush om er op tijd te geraken of nadien thuis nog eten te voorzien. Je kan gezellig lunchen in ons eetcafé en alle gerechtjes zijn ook mee te nemen.

Is het financieel voor jou niet evident om deze workshop te volgen? Neem contact met ons op en dan bekijken we samen de mogelijkheden.