Atelier Poussette: naamarmbandjes

dinsdag 07 december 2021 - 10:00 t/m 12:00
12,00 €
Atelier Poussette

Door al dat slaaptekort zou je soms bijna de naam van je eigen kind vergeten. Geen paniek! Tijdens deze heel toegankelijke workshop maken we een kralenarmbandje met de naam van je kindje(s).
Nog tijd over? Dan maak je toch gewoon een matching armbandje voor jezelf met ‘mama’ of ‘mom’.  

Atelier Poussette is een ontspannen, creatief ontmoetingsmoment voor jonge ouders. Workshopgeefster Anke, mama van Lex en Lucie, zorgt voor knutselmateriaal en inspiratie.
Elke keer zorgt zij voor een nieuw idee dat ze stap voor stap uitlegt. Babysit regelen is niet nodig, je neemt je oogappeltje gewoon mee. Wij voorzien een luiertafel, buggyparking en voldoende cafeïne om de afgelopen nacht te vergeten.

Atelier Poussette provides relaxed, creative moments to meet other young parents. Workshop instructor Anke, who’s the mom of two small children, provides craft materials and inspiration. Every session new ideas that are explained step by step are provided. Arranging a babysitter is not necessary, you just take your little one with you. We provide a changing table, stroller parking and enough caffeine to forget about the night before.  

Atelier Poussette is een samenwerking van Huis van het Kind, Anke van Os, auteur van het boek “De leukste DIY’s voor mama’s” en De Maekerij.

Inbegrepen in de prijs:

  • Warme ontvangst in een inspirerende ruimte
  • Koffie of theetje en een stukje taart
  • Alle materiaal wordt door ons voorzien
  • Fijne babbels met andere jonge ouders

Na de workshop kan je gezellig napraten met een lekker lunch in ons eetcafé.

Is het financieel voor jou niet evident om deze workshop te volgen? Neem contact met ons op en dan bekijken we samen de mogelijkheden.

Corona-veilig samenkomen doen we zo:

  • Bij aankomst vragen we jou om een geldig CST  voor te leggen. Kom 10 minuutjes vroeger
  • Het mondmasker zet je op bij het binnenkomen totdat je neerzit en je je comfortabel voelt. Van zodra je rechtstaat zet je sowieso je masker weer op.
  • Doe een extra trui aan of neem hem mee, want onze ramen staan open voor een goede ventilatie.
  • Was je handen regelmatig of gebruik onze handengel en hou voldoende afstand
  • Voel je je niet goed? Blijf thuis
  • Nog meer vragen? Check onze FAQ.

Wanneer de workshop niet kan doorgaan omwille van veranderende COVID-maatregelen, nemen wij met jullie contact op. Je krijgt dan een tegoedbon voor het inschrijvingsbedrag dat je later kan inwisselen voor een nieuwe inschrijving.